Посуд з харчової алюмінієвої фольги
Контейнера з харчової алюмінієвої фольги
- широкий спектр застосування - екологічна упаковка підходить для приготування випічки хлібобулочних виробів, напівфабрикатів, готових страв для фаст фуду і служб доставки;
- високий рівень надійності - контейнери добре тримають форму, не деформуються при транспортуванні;
- зручність у застосуванні - страви можна розігрівати, не розморожуючи, подавати на стіл безпосередньо після розігрівання або приготування.
- 2,15 ₴В наявності Тільки оптом
- 5,40 ₴Готово до відправки Тільки оптом
- 9,50 ₴Готово до відправки Тільки оптом
- 4,05 ₴В наявності Тільки оптом
- 4,10 ₴В наявності Тільки оптом
- 3 ₴В наявності Тільки оптом
- 5,55 ₴В наявності Тільки оптом
- 6,50 ₴В наявності Тільки оптом
- 6,40 ₴В наявності Тільки оптом
- 4,90 ₴В наявності Тільки оптом
- 5,10 ₴В наявності Тільки оптом
- 6,35 ₴В наявності Тільки оптом
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- 27,50 ₴Готово до відправки Тільки оптом
- Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- Ціну уточнюйтеВ наявності Тільки оптом+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- Ціну уточнюйтеНемає в наявності Тільки оптом+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- 7,40 ₴Немає в наявності Тільки оптом+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
- Ціну уточнюйтеНемає в наявності Тільки оптом+380 (96) 629-75-32Керівник
- +380 (67) 715-92-42Керівник
Переваги одноразових алюмінієвих контейнерів для їжі
Така популярність не випадкова. Порівняно з іншими упаковками, алюмінієвий контейнер для харчових продуктів має ряд важливих переваг.
Головні його переваги:
- Гігієнічні властивості. Матеріал не представляє небезпеки для здоров'я: алюміній не окислюється, не вступає з більшістю продуктів в реакцію. Фольга перешкоджає розмноженню бактерій, тому їжа тут зберігається довше, ніж у пластиковій ємності;
- Продовольчі особливості. Завдяки бар'єрним властивостям металу, зберігаються всі смакові характеристики продукту;
- Термостійкість. Посуд можна використовувати як для глубокої заморозки, так і для випічки при максимальній температурі (3500). Ризик розтріскування або плавлення вироби відсутня;
- Хороша теплопровідність. Це властивість алюмінію дозволяє скоротити час на приготування, розігрів або заморожування страви;
- Надійність. Використання спеціальних технологій при виготовленні контейнерів дозволило добитися їх особливої міцності: ймовірність роздавлювання або пошкодження зведена до мінімуму;
- Пластичність. Це властивість матеріалу дозволяє надати упаковок абсолютно будь-яку форму.
Також важливим достоїнством алюмінієвого контейнер для їжі є його проста утилізації без забруднення навколишнього середовища.
Де використовують алюмінієві контейнери з харчової фольги?
Зручні упаковки знайшли застосування на різних підприємствах, що займаються виготовленням продуктів і їх реалізацією. Використовують алюмінієві контейнери:
- Супермаркети – для власного виробництва кулінарних, м'ясних, рибних виробів, пакування продукції на винос. Крім використання для власних потреб, супермаркети реалізують форми для населення в роздріб та дрібним оптом;
- Великі харчові виробництва – на таких підприємствах одноразові контейнери з алюмінію застосовуються для упаковки продукції;
- Підприємства громадського харчування – використовують алюмінієві контейнери для запікання, випічки, зберігання продуктів, упаковки різних страв при реалізації;
- Кафе і ресторани, які займаються організацією і обслуговуванням виїзних корпоративних заходів – для транспортування страв, а іноді і сервірування;
- Авіа-кейтеринг – завдяки використанню зручних упаковок, пасажири літаків мають можливість замовити їжу, нічим не відрізняється від ресторанної.
Як вибрати контейнер з алюмінію для харчових продуктів?
Щоб правильно вибрати контейнер з алюмінієвої фольги, важливо розуміти відмінності посуду і для чого вона буде використовуватися. Отже, характеристики, які необхідно враховувати при покупці.
Тип контейнера
В залежності від особливостей конструкції виділяють:
- Стандартні упаковки – мають досить міцні гофровані стінки. Найчастіше такі алюмінієві контейнери з харчової фольги використовуються для випічки і видачі страв навинос;
- Гладкостінні з плоским обідком – підходять для перевезення заморожених напівфабрикатів, а також їх подальшого приготування. Так як під час готування не потрібно використовувати жир, м'ясо або риба після кулінарної обробки набувають дієтичні властивості.
Бортики
Біля контейнерів вони можуть мати форми:
- Типу L – підгинаються і надійно фіксують кришку на упаковці, що дуже зручно при транспортуванні готових страв;
- Типа G – могут использоваться со специальной алюминиевой крышкой. Воспользоваться крышкой повторно практически невозможно, поэтому она не имеет спроса и в продаже встречается не часто;
- Плоский тип – подходит только под запайку пищевой пленкой. Такую упаковку чаще всего используют предприятия по переработке мяса для продолжительного хранения в морозильной камере.
Форма
По форме и размерам пищевые алюминиевые контейнеры бывают:
- Круглые – используются в некрупных кондитерских производствах и мини-пекарнях для выпечки;
- Квадратные и прямоугольные – удобны для заморозки. Имеют достаточный объем, занимая при этом мало места.
- С волнистой поверхностью дна – подходят для запекания рыбы и мяса;
- С рифлеными стенками – используются для реализации готовой продукции. Вместительны и выглядят эстетично.