Продавець Альфапак Вінниця розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
102 відгуків
Кошик

Посуд з харчової алюмінієвої фольги

Контейнера з харчової алюмінієвої фольги

  • широкий спектр застосування - екологічна упаковка підходить для приготування випічки хлібобулочних виробів, напівфабрикатів, готових страв для фаст фуду і служб доставки;
  • високий рівень надійності - контейнери добре тримають форму, не деформуються при транспортуванні;
  • зручність у застосуванні - страви можна розігрівати, не розморожуючи, подавати на стіл безпосередньо після розігрівання або приготування.

Переваги одноразових алюмінієвих контейнерів для їжі

Така популярність не випадкова. Порівняно з іншими упаковками, алюмінієвий контейнер для харчових продуктів має ряд важливих переваг.

Головні його переваги:

  • Гігієнічні властивості. Матеріал не представляє небезпеки для здоров'я: алюміній не окислюється, не вступає з більшістю продуктів в реакцію. Фольга перешкоджає розмноженню бактерій, тому їжа тут зберігається довше, ніж у пластиковій ємності;
  • Продовольчі особливості. Завдяки бар'єрним властивостям металу, зберігаються всі смакові характеристики продукту;
  • Термостійкість. Посуд можна використовувати як для глубокої заморозки, так і для випічки при максимальній температурі (3500). Ризик розтріскування або плавлення вироби відсутня;
  • Хороша теплопровідність. Це властивість алюмінію дозволяє скоротити час на приготування, розігрів або заморожування страви;
  • Надійність. Використання спеціальних технологій при виготовленні контейнерів дозволило добитися їх особливої міцності: ймовірність роздавлювання або пошкодження зведена до мінімуму;
  • Пластичність. Це властивість матеріалу дозволяє надати упаковок абсолютно будь-яку форму.

Також важливим достоїнством алюмінієвого контейнер для їжі є його проста утилізації без забруднення навколишнього середовища.

Де використовують алюмінієві контейнери з харчової фольги?

Зручні упаковки знайшли застосування на різних підприємствах, що займаються виготовленням продуктів і їх реалізацією. Використовують алюмінієві контейнери:

  1. Супермаркети – для власного виробництва кулінарних, м'ясних, рибних виробів, пакування продукції на винос. Крім використання для власних потреб, супермаркети реалізують форми для населення в роздріб та дрібним оптом;
  2. Великі харчові виробництва – на таких підприємствах одноразові контейнери з алюмінію застосовуються для упаковки продукції;
  3. Підприємства громадського харчування – використовують алюмінієві контейнери для запікання, випічки, зберігання продуктів, упаковки різних страв при реалізації;
  4. Кафе і ресторани, які займаються організацією і обслуговуванням виїзних корпоративних заходів – для транспортування страв, а іноді і сервірування;
  5. Авіа-кейтеринг – завдяки використанню зручних упаковок, пасажири літаків мають можливість замовити їжу, нічим не відрізняється від ресторанної.

Як вибрати контейнер з алюмінію для харчових продуктів?

Щоб правильно вибрати контейнер з алюмінієвої фольги, важливо розуміти відмінності посуду і для чого вона буде використовуватися. Отже, характеристики, які необхідно враховувати при покупці.

Тип контейнера

В залежності від особливостей конструкції виділяють:

  1. Стандартні упаковки – мають досить міцні гофровані стінки. Найчастіше такі алюмінієві контейнери з харчової фольги використовуються для випічки і видачі страв навинос;
  2. Гладкостінні з плоским обідком – підходять для перевезення заморожених напівфабрикатів, а також їх подальшого приготування. Так як під час готування не потрібно використовувати жир, м'ясо або риба після кулінарної обробки набувають дієтичні властивості.

Бортики

Біля контейнерів вони можуть мати форми:

  1. Типу L – підгинаються і надійно фіксують кришку на упаковці, що дуже зручно при транспортуванні готових страв;
  2. Типа G – могут использоваться со специальной алюминиевой крышкой. Воспользоваться крышкой повторно практически невозможно, поэтому она не имеет спроса и в продаже встречается не часто;
  3. Плоский тип – подходит только под запайку пищевой пленкой. Такую упаковку чаще всего используют предприятия по переработке мяса для продолжительного хранения в морозильной камере.

Форма

По форме и размерам пищевые алюминиевые контейнеры бывают:

  1. Круглые – используются в некрупных кондитерских производствах и мини-пекарнях для выпечки;
  2. Квадратные и прямоугольные – удобны для заморозки. Имеют достаточный объем, занимая при этом мало места.
  3. С волнистой поверхностью дна – подходят для запекания рыбы и мяса;
  4. С рифлеными стенками – используются для реализации готовой продукции. Вместительны и выглядят эстетично.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner