Продавець Альфапак Вінниця розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
123 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

Кошик

Посуд з харчової алюмінієвої фольги

Контейнера з харчової алюмінієвої фольги

  • широкий спектр застосування - екологічна упаковка підходить для приготування випічки хлібобулочних виробів, напівфабрикатів, готових страв для фаст фуду і служб доставки;
  • високий рівень надійності - контейнери добре тримають форму, не деформуються при транспортуванні;
  • зручність у застосуванні - страви можна розігрівати, не розморожуючи, подавати на стіл безпосередньо після розігрівання або приготування.

Переваги одноразових алюмінієвих контейнерів для їжі

Така популярність не випадкова. Порівняно з іншими упаковками, алюмінієвий контейнер для харчових продуктів має ряд важливих переваг.

Головні його переваги:

  • Гігієнічні властивості. Матеріал не представляє небезпеки для здоров'я: алюміній не окислюється, не вступає з більшістю продуктів в реакцію. Фольга перешкоджає розмноженню бактерій, тому їжа тут зберігається довше, ніж у пластиковій ємності;
  • Продовольчі особливості. Завдяки бар'єрним властивостям металу, зберігаються всі смакові характеристики продукту;
  • Термостійкість. Посуд можна використовувати як для глубокої заморозки, так і для випічки при максимальній температурі (3500). Ризик розтріскування або плавлення вироби відсутня;
  • Хороша теплопровідність. Це властивість алюмінію дозволяє скоротити час на приготування, розігрів або заморожування страви;
  • Надійність. Використання спеціальних технологій при виготовленні контейнерів дозволило добитися їх особливої міцності: ймовірність роздавлювання або пошкодження зведена до мінімуму;
  • Пластичність. Це властивість матеріалу дозволяє надати упаковок абсолютно будь-яку форму.

Також важливим достоїнством алюмінієвого контейнер для їжі є його проста утилізації без забруднення навколишнього середовища.

Де використовують алюмінієві контейнери з харчової фольги?

Зручні упаковки знайшли застосування на різних підприємствах, що займаються виготовленням продуктів і їх реалізацією. Використовують алюмінієві контейнери:

  1. Супермаркети – для власного виробництва кулінарних, м'ясних, рибних виробів, пакування продукції на винос. Крім використання для власних потреб, супермаркети реалізують форми для населення в роздріб та дрібним оптом;
  2. Великі харчові виробництва – на таких підприємствах одноразові контейнери з алюмінію застосовуються для упаковки продукції;
  3. Підприємства громадського харчування – використовують алюмінієві контейнери для запікання, випічки, зберігання продуктів, упаковки різних страв при реалізації;
  4. Кафе і ресторани, які займаються організацією і обслуговуванням виїзних корпоративних заходів – для транспортування страв, а іноді і сервірування;
  5. Авіа-кейтеринг – завдяки використанню зручних упаковок, пасажири літаків мають можливість замовити їжу, нічим не відрізняється від ресторанної.

Як вибрати контейнер з алюмінію для харчових продуктів?

Щоб правильно вибрати контейнер з алюмінієвої фольги, важливо розуміти відмінності посуду і для чого вона буде використовуватися. Отже, характеристики, які необхідно враховувати при покупці.

Тип контейнера

В залежності від особливостей конструкції виділяють:

  1. Стандартні упаковки – мають досить міцні гофровані стінки. Найчастіше такі алюмінієві контейнери з харчової фольги використовуються для випічки і видачі страв навинос;
  2. Гладкостінні з плоским обідком – підходять для перевезення заморожених напівфабрикатів, а також їх подальшого приготування. Так як під час готування не потрібно використовувати жир, м'ясо або риба після кулінарної обробки набувають дієтичні властивості.

Бортики

Біля контейнерів вони можуть мати форми:

  1. Типу L – підгинаються і надійно фіксують кришку на упаковці, що дуже зручно при транспортуванні готових страв;
  2. Типа G – могут использоваться со специальной алюминиевой крышкой. Воспользоваться крышкой повторно практически невозможно, поэтому она не имеет спроса и в продаже встречается не часто;
  3. Плоский тип – подходит только под запайку пищевой пленкой. Такую упаковку чаще всего используют предприятия по переработке мяса для продолжительного хранения в морозильной камере.

Форма

По форме и размерам пищевые алюминиевые контейнеры бывают:

  1. Круглые – используются в некрупных кондитерских производствах и мини-пекарнях для выпечки;
  2. Квадратные и прямоугольные – удобны для заморозки. Имеют достаточный объем, занимая при этом мало места.
  3. С волнистой поверхностью дна – подходят для запекания рыбы и мяса;
  4. С рифлеными стенками – используются для реализации готовой продукции. Вместительны и выглядят эстетично.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner